CARPACCIOSTEAK
Onze nieuwe carpacciosteaks. De malste kogelbiefstuk dun gesneden en ingelegd met parmezaan, pijmboompitten en rucola. Afgelakt met een huisgemaakte pesto olie.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Carpacciorol
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Om en om aan bakken in de bakpan. Als beide zijdes zijn dichtgeschroeid is de carpaccio steak klaar. Doe dit niet te lang bakken want dan word hij droog.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren
Menusuggesties
Vlugklaar
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: