ACHTERHAM
Achterham kenmerkt zich door de grootte, structuur en lichte kleur. De ham wordt gemaakt van de ´ham´ van het varken, oftewel het achter dijbeen. Het vlees wordt schoon gesneden en in een pekel-bad gelegd met een fijne zoutoplossing. Daarna wordt de ham geweld in een bad van 80 graden en wordt hierdoor extra mals. Uit eigen worstmakerij.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Achterham
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Lekker voor op brood. Maar ook voor de borrel als je ham met asperge maakt. Door dat hij weinig structuur heeft is hij goed te rollen.
Bewaaradvies
Gekookte ham soorten blijven 4 - 5 dagen houbaar, mits het koel bewaard word in de koelkast. Er word geadviseerd deze niet in te vriezen.
Menusuggesties
Vleeswaren
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: