HERTENRAGOUT
per 500 gram
Dit hertenragout recept is een echte aanrader. De blokjes hertenvlees zachtjes gestoofd op smaak gebracht met tijm, laurier en jeneverbessen. Afgeblust met bouillon en rode wijn en opgediend met bindende saus. Heerlijk genieten! Pasteitjes apart te bestellen!!
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Hertenragout
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
De hertenragout kan au bain-marie worden verwarmd. *Au bain-marie betekent dat de gerechten in hun verpakking of in een hittebestendige kom worden verwarmd in een pan met heet water (niet kokend), zodat ze gelijkmatig en voorzichtig op temperatuur komen.
Menusuggesties
Heerlijk als voorgerecht. Maar natuurlijk ook lekker bij de lunch of brunch.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Veilig betalen:
of bij levering