BIEFLAPPEN
Bieflappen, ook wel baklappen genoemd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstukken. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden. Er kunnen ook bieflapreepjes van gesneden worden deze zijn heel geschikt om te roerbakken in een wok of koekenpan.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bieflappen
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Bieflappen zijn het lekkerst als ze om en om gebakken worden.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.
Menusuggesties
Wok en/of roerbak gerechten
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: