BEEF WELLINGTON
Geschikt voor 4 personen
Deze heerlijke malse zijlende word door onze specialisten bereid met parmaham, truffeltapenade en kastanjechampignonnen saus. Daarna krijgt deze een jasje van bladerdeeg aan en mag hij zichzelf Beef Wellington noemen. Een echte klassieker en bekroond om zijn smaak en uiterlijk.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Voor een perfecte Beef Wellington adviseren wij het gebruik van een kerntemperatuurmeter. Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats de meter in het midden van de Wellington en stel deze (indien mogelijk) in op 50 °C. Na ongeveer 35 minuten is uw feestelijke hoofdgerecht klaar. Haal de Wellington uit de oven en laat deze 5 minuten rusten onder aluminiumfolie, zodat alle smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarna is hij klaar om in stijl geserveerd te worden op uw feestelijke tafel!
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren
Menusuggesties
Braadstuk
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Veilig betalen:
of bij levering