LUXE SHARED DINING KERSTMENU
Te bestellen per 4 personen
Maak van jullie kerstdiner een onvergetelijke avond met ons luxe shared dining kerstmenu. Een compleet feest aan tafel, boordevol smaak, gezelligheid en klassiekers waar iedereen blij van wordt! Geniet samen van: - Carpaccioschotel, vers, verfijnd en prachtig opgemaakt - Kalfsragout met een pasteitje - Charcuterie & cheese plateau, de ultieme borrelstart met fijne vleeswaren en kazen - Varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelenroomsaus - Filet mignon met rode portsaus - Haricot verts - Aardappelgratin - Geglaceerde worteltjes - Gebakken kriel - Huisgemaakte stoofpeertje, een nostalgische kerstfavoriet - Grand dessert, een zoete afsluiter om samen te delen Dit menu is vanaf 4 personen te bestellen en speciaal samengesteld om te sharen — zet alles op tafel, schep op, proef, deel en geniet van een ontspannen én stijlvol kerstdiner.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Gebakken kriel Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Varkenshaas medaillons Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Charcuterie cheese plateau Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Kalfsragout met pastei Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Carpaccio schotel Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Kerstdessert Kerstmenu 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Stoofperen Kerstmenu per 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Geglaceerde worteltjes Kerstmenu 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Haricot verts Kerstmenu 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Aardappel gratin Kerstmenu 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Filet mignon Kerstmenu 4 pers.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Kerst menu
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Dit kerstbuffet is eenvoudig te verwarmen. De geleverde groenten kunnen in een voorverwarmde oven op 160 °C gedurende 15 minuten worden opgewarmd. De filet mignon, varkenshaas en de rodeportsaus kunnen au bain-marie worden verwarmd. Au bain-marie betekent dat de gerechten in hun verpakking of in een hittebestendige kom worden verwarmd in een pan met heet water (niet kokend), zodat ze gelijkmatig en voorzichtig op temperatuur komen.
Bewaaradvies
In de koelkast
Menusuggesties
Compleet menu
of