GOULASH/HACHEE VLEES
Hachee-/goulashvlees is gesneden van de onderrib (de hals) van het rund. Hachee heeft een langere bereidingstijd nodig om lekker zacht te worden. Ons hacheevlees met vet is in stukjes gesneden en een geliefde basis voor de lekkerste hachee of goulash.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Goulash/hachee vlees
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Hachee-goulashvlees is niet snel klaar, reken op een gaartijd van 1,5 à 3 uur. Hoe lang precies, dat is afhankelijk van het vlees, soms is het wat sneller zacht, soms duurt het wat langer.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.
Menusuggesties
Hachee, stoofpot, goulash.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: