ROLLADE VAN HET STAARTSTUK
per kilo
De Picanha oftewel het Staartstuk zit in de bil aan de buitenzijde tegen de staart aan. Het is het verlengde van de Platte bil, de grote spier die je aan de buitenzijde van de bil van het rund ziet zitten. De Picanha is een grote dikke, driehoekige spier, de bovenzijde is bedekt met een dikke laag vet. Deze word opgerold en kruid tot een rollade. Let op!! Onze rollades kunnen per kilo worden besteld.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Rollade van het staartstuk
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak de braadstuk in de boter rondom bruin. Haal deze uit de pan en doe de kerntempratuur meter in de kern van het braadstuk. Doe hem in een ovenschotel en zet hem in de oven. Het braadstuk is klaar zodra de kern een tempratuur van 48-50 heeft bereikt. Het braadstuk is dan medium rare.
Menusuggesties
Hoofdgerecht
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Tot 31 december zal onze website in teken van de feestdagen staan. Vanaf 1 januari kunt u weer uw vertrouwde producten bij ons bestellen.
Veilig betalen: of bij levering