KALFSFRICANDEAU
De kalfsfricandeau wordt gesneden van de malse en magere delen van het kalf, waar onder andere kalfsoesters en kalfsschnitzels van gesneden worden. Kalfsfricandeau van jong rund is zacht van smaak en fijndradig. De kalfsfricandeau heeft, doordat het vlees mager en fijndradig is, een relatief korte bereidingstijd.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kalfsfricandeau
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Bestrooi het vlees met peper en zout. Bak het vlees rondom aan in een laagje boter. Zet het vlees ongeveer 30-40 minuten in de oven op 160 graden. Meet met een kerntempratuur meter, bij een tempratuur van 52 graden is het vlees gaar. Laat het vlees na het braden 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
Bewaaradvies
Kalfsvlees kan je maximaal 1-2 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 2 maanden bewaren.
Menusuggesties
Braadstuk, schnitzels
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Veilig betalen: