ROSBIEF
Bekijk onze leuke bbq acties!
Rosbief komt van het Engelse 'roast beef' en dat is het ook letterlijk: gebraden rundvlees. Er wordt een groot, mager stuk vlees voor gebruikt. De mooiste rosbief komt van de dunne lende, de rug van de koe. Maar ook van delen van de bil komen mooie magere stukken vlees die erg geschikt zijn voor rosbief.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Verwarm de oven op 180 graden. Kruid de rosbief met de door jouw gekozen kruiden. Bak hem daarna om en om aan in de braadpan. Hierna leg je hem in een ovenschaal en zet je hem in de oven. Gebruik een vleesthermometer om de juiste gaarheid te krijgen. Steek de pen van de thermomenter goed in de kern van de rosbief, bij een tempratuur van 52 graden is hij klaar. Even laten rusten in aluminium folie voor dat je hem gaat aansnijden.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.
Menusuggesties
Braadstuk