COPPA DI PARMA
Coppa di Parma wordt gemaakt van varkensschouder en is bekend om zijn smaak en malsheid. De varkensschouder wordt ontbeend, op Italiaanse wijze gekruid, gerijpt en vervolgens gedroogd. Het droogproces kan enkele maanden duren, waardoor het vlees zijn karakteristieke smaak en textuur krijgt.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Coopa di parma
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Lekker op de tapasplank of op een boterham.
Bewaaradvies
Rauwe ham soorten moeten binnen 3 á 4 dagen genuttigd worden mits het koel bewaard word in de koelkast.
Menusuggesties
Vleeswaren, tapas
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: