SIMMENTHALER COTE A LOS
Vanaf 1000 gram
Multifunctioneel Zwitsers rund: Simmentaler, oftwel Flechvieh, komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Het dubbeldoelras wordt zeer geliefd door het fantastisch lekkere vlees, wat op een duurzame manier geproduceerd kan worden. Kenmerken van Simmentaler: De Simmentaler of ‘Zwitserse Fleckvieh’ is een Zwitsers ras van runderen dat voor drie doeleinden wordt ingezet: Als trekdier, voor de productie van melk en voor de productie van vlees. Het ras is vernoemd naar het Simmental - de vallei van de Simme - in het Berner Oberland, in Bern in Zwitserland. Simmentaler is lichtgeel tot roodbruine gevlekt op een witte vacht. De koe is middelgroot en heeft stevige botten en een goede bespiering. Het is van nature een dubbeldoelras met een goede melkproductie en behoorlijke vleesproductie. Het ras is erg populair bij boeren, omdat de koeien op alle vlakken hoog scoren. Ze zijn rustig en vriendelijk, maar wel vitaal. De koeien zijn sterk en hebben zelden medische problemen. De koeien kalven natuurlijk, zonder hulp, waardoor ze een erg populair en diervriendelijk ras zijn. Omdat de bouw van de koeien zo stevig is, beschikken ze over een grote voeropnamecapaciteit. Dit zorgt voor een hogere melk- en vleesproductie en voor een goede vruchtbaarheidscyclus. Het vlees van Fleckvieh is van hoge kwaliteit door de marmering. Dit betekent dat er een vetrandje tussen de spierlaagjes zit, wat ervoor zorgt dat de smaak beter naar voren komt.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Simmentaler Oostenrijk cote a los
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Word veelal gebruikt als een braadstuk voor op de bbq. Heeft als braadstuk een kerntempratuur van 52 graden nodig om lekker mals te zijn. Dit kan je meten door een kerntempratuurmeter te gebruiken.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren
Menusuggesties
Braadstuk
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: of bij levering