KALFSRAGOUT

Deze kalfsragout met champignons is om je vingers bij af te likken. Kalfsvlees wordt lekker mals gestoofd waarna het op smaak gebracht word met heerlijke kruiden.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kalfsragout
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Doe de kalfsragout met zak en al in een pannetje water en breng deze tegen de kook aan (hij mag dus niet koken). Laat hem 10-15 minuten wellen in het warme water. Daarna is deze klaar.
Bewaaradvies
Maaltijden kan je 4-5 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je de maaltijden 3 maanden bewaren.
Menusuggesties
Maaltijd,