KALFSOESTER
De kalfsoester (kalfsbiefstuk) wordt gesneden van de dikke lende en de bovenbil.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kalfsoester
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Een lekker biefstukje kan snel klaar zijn want je kiest je eigen garing. Voor rare bak je hem 2- 2,5 minuut per kant. Voor medium bak je hem 3 minuten aan elke kant. Voor well done bak je hem 4-5 minuten aan elke kant.
Bewaaradvies
Kalfsvlees kan je maximaal 1-2 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 2 maanden bewaren.
Menusuggesties
Vlugklaar
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: