PEPERCERVELAAT
Pepercervelaat wordt gemaakt van mager borstvlees van het rund en varkensschoudervlees. Aan het vlees worden verschillende kruiden toegevoegd. Nadat het deeg één dag heeft gedroogd rolt men de zachte worst door gedroogde pepers. De pepercervelaat heeft een unieke pepersmaak.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Pepercervelaat
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Lekker op de tapasplank of op een boterham.
Bewaaradvies
Salami en cervelaat soorten blijven maximaal 1 week houbaar, mits het koel bewaard word in de koelkast. Er word geadviseerd deze niet in te vriezen.
Menusuggesties
Vleeswaren, tapas
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: