CHORIZO
Chorizo is een traditionele Spaanse worst gemaakt van rundvlee sen varkensspek. De worst is sterk gekruid met gerookte paprika en dat is ook duidelijk te zien aan de donker rode kleur. En nog beter te proeven aan de wel heel aparte smaak. Het vlees voor de worst wordt niet fijn maar grof gemalen en dat geeft een aparte bite. Na het stoppen van het deeg in een darm wordt de worst minstens 3 maanden in de buitenlucht gedroogd.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Chorizo
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Chorizo word in vele gerechten gebruikt voor zijn smaak en pit. Daarnaast vind je hem ook vaak terug tussen de boterham of een panini.
Bewaaradvies
Salami en cervelaat soorten blijven maximaal 1 week houbaar, mits het koel bewaard word in de koelkast. Er word geadviseerd deze niet in te vriezen.
Menusuggesties
Vleeswaren, bakken, borrel
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: