HOLLSTEINER RIBEY
Er wordt veel gesproken over het opkomende Holstein, een runderras dat enkele van de melkrijkste en malsste runderen van het Europese continent voortbrengt. De Holsteiner runderen komen oorspronkelijk uit Europa. Holstein- en Angus-rundvlees zijn de meest geconsumeerde rassen in Amerika. Holsteins rundvlees heeft een rijke marmering die het vlees mals en smaakvol maakt. Het smaakt het best als het rauw of medium-rare wordt geserveerd, een bereidingswijze waarbij de natuurlijke smaken behouden blijven. Het unieke van Holstein-rundvlees komt door het hoge zuivelgehalte. Aangezien het melkvetgehalte van deze koeien 4% hoger ligt dan bij andere koeien, krijgt het rundvlees een extra romige rijkdom toegevoegd aan zijn smaakprofiel. Ook de textuur is anders. Ze hebben minder intramusculair vet zodat er minder bindweefsel is om door te snijden tijdens het eten, zodat het vlees malser aanvoelt.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Word veelal gebruikt als een braadstuk voor op de bbq. Heeft als braadstuk een kerntempratuur van 52 graden nodig om lekker mals te zijn. Dit kan je meten door een kerntempratuurmeter te gebruiken.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren
Menusuggesties
Braadstuk
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: