BLOEDWORST
Bloedworst is een donkerkleurige worst die zijn naam dankt aan het varkensbloed dat gebruikt wordt bij de bereiding. Naast bloed bevat de worst ook 'een mengsel van fijngesneden vlees, meel of fijngemaakt brood, niervet en specerijen. Die bereiding wordt vervolgens in een varkensdarm gestopt en gekookt. Uit eigen worstmakerij.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bloedworst
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Bloedworst is heerlijk om uit te bakken en dan op te eten met een laagje suiker of een paar plakjes appel.
Bewaaradvies
Bloedworst is maximaal een week houdbaar mits het in de koelkast bewaard word. In de diepvries is deze 6 maanden houdbaar.
Menusuggesties
Vleeswaren, bakken
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: