RIBEYE
De naam verraad het al: een ribeye steak is afkomstig van de ribben van een koe. Dit zit aan de voorkant van de rug, tussen de lende en de schouder. De ribeye wordt gesneden uit het middelste gedeelte van de ribben; dit is het smalste deel. Als de ribeye nog de rib bevat, wordt het een côte de boeuf genoemd.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Ribeye
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Een ribeye kan snel klaar zijn want je kiest je eigen garing. Echter kan je dit vlees ook als braadstuk klaarmaken dan moet je er voor zorgen dat de kern 52 graden is. Dit kan je meten door een kerntempratuurmeter te gebruiken.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren
Menusuggesties
Bakvlees, braadstuk
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
KAAS EN WORST HAPJES OP SCHAAL
LET OP!! Vanaf 30 stuks en minimaal 4 dagen van te voren bestellen.
€ 1,35
per Per hapje
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: