SUKADELAPPEN

Sukadelappen worden gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade (geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

Vanaf
€ 2,47




Leverbaar tot en met 18 December 2024 00:00

Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Sucadelappen
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies

Sukadelappen zijn niet snel klaar, reken op een gaartijd van 1,5 à 3 uur. Hoe lang precies, dat is afhankelijk van het vlees, soms is het wat sneller zacht, soms duurt het wat langer.

Bewaaradvies

Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.

Menusuggesties

Stoofpot, stoofvlees

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

WEST VLAAMS ROODBONT ENTRECOTE

Vanaf
€ 7,55

Bekijk & bestel

RIBEYE

Vanaf
€ 4,74

Bekijk & bestel
Bekijk onze leuke bbq acties!

Veilig betalen: