SUKADELAPPEN
Sukadelappen worden gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sukadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sukade (geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Sucadelappen
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Sukadelappen zijn niet snel klaar, reken op een gaartijd van 1,5 à 3 uur. Hoe lang precies, dat is afhankelijk van het vlees, soms is het wat sneller zacht, soms duurt het wat langer.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.
Menusuggesties
Stoofpot, stoofvlees
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: