KALFSENTRECOTE
De kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende. De dunne lende bevindt zich in het achterkwartier (rug) naast de filet pur. Het is een mager en mals stuk vlees.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kalfsentrecote
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
De perfecte Kalfsentrecote bak je vooral door de pan goed te verhitten. Het beste is om een pan met een dikke bodem te nemen. Verhit 3/4 van de boter in de pan op hoog vuur. Als het schuim weg is, is de boter goed op temperatuur. Leg de Kalfsentrecote vervolgens in de pan en voeg hierna de rest van de boter toe. Baktijd 3 tot 4 minuten.
Bewaaradvies
Kalfsvlees kan je maximaal 1-2 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 2 maanden bewaren.
Menusuggesties
Braadstuk, vlugklaar
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: of bij levering