KALFSSUCADE

De kalfssucade is suddervlees waarbij de marmering door de gehele lap loopt hierdoor is het vlees heerlijk mals en smeuïg is. De kalfssucade komt uit de schouder (achter het schouderblad) van het rund. De sucade kenmerkt zich door het peesje, ook wel zeen genoemd, dat door het vlees loopt .

Vanaf
€ 3,85




Leverbaar tot en met 18 December 2024 00:00

Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Kalfssucade
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies

Kalfsukade is niet snel klaar, reken op een gaartijd van 1,5 à 3 uur. Hoe lang precies, dat is afhankelijk van het vlees, soms is het wat sneller zacht, soms duurt het wat langer.

Bewaaradvies

Kalfsvlees kan je maximaal 1-2 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 2 maanden bewaren.

Menusuggesties

Stoofpot, stoofvlees

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

BBQ WORST KIP

€ 1,55
per stuk

Bekijk & bestel

PARTYPAN MET KIP KLEIN

Incl. partypan

€ 40,00
per pan

Bekijk & bestel
Bekijk onze leuke bbq acties!

Veilig betalen: