KIPPENDIJENVLEES
De kippendij is het meest malse stukje van de kip. Het vlees van de kippendij is iets vetter en daardoor rijker van smaak dan kipfilet. Ook de kleur is duidelijk wat donkerder. Maar verder kunt u de filet van de kippendij net zo veelzijdig bereiden als kipfilet van de kippenborst.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kippendijenvlees
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Kipfilet is het meeste gegeten stukje vlees. Wat dus eigenlijk betekent dat je hier vele kanten mee op kan. Zo kan je hem roerbakken maar je kan ook een heerlijke gerecht maken uit de oven.
Bewaaradvies
Salami en cervelaat soorten blijft maximaal 1 week goed en word niet geadviseerd om in te vriezen.
Menusuggesties
Bakken en braden