Wensen of vragen? Neem contact op: 06 51 16 64 85
Inloggen

KIPPENDIJENVLEES


De kippendij is het meest malse stukje van de kip. Het vlees van de kippendij is iets vetter en daardoor rijker van smaak dan kipfilet. Ook de kleur is duidelijk wat donkerder. Maar verder kunt u de filet van de kippendij net zo veelzijdig bereiden als kipfilet van de kippenborst.

Vanaf
€ 1,76




Leverbaar vanaf 01 Januari 2025 00:00

Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Kippendijenvlees
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.

Bereidingsadvies

Kipfilet is het meeste gegeten stukje vlees. Wat dus eigenlijk betekent dat je hier vele kanten mee op kan. Zo kan je hem roerbakken maar je kan ook een heerlijke gerecht maken uit de oven.

Bewaaradvies

Salami en cervelaat soorten blijft maximaal 1 week goed en word niet geadviseerd om in te vriezen.

Menusuggesties

Bakken en braden

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

SPARERIB BBQ

€ 2,95
per stuk

Bekijk & bestel

BARBECUE PAKKET HET VEEN

Vanaf 10 personen te bestellen

€ 14,95
per persoon

Bekijk & bestel

WITLOFSCHOTEL

per persoon

€ 9,95
per persoon

Bekijk & bestel

KIPROLLADE VERS

Vanaf
€ 1,89

Bekijk & bestel

Veilig betalen: