RUNDERROOKVLEES
Runderrookvlees is een delicatesse van de dikke bil, of meer precies van de rosbief van het rund, waarbij het vlees met zeezout wordt ingewreven en minimaal zes weken 'in de wind' moet drogen in de koeling. Dankzij ons lange rijpingsproces is de smaaksensatie verrassend intens.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Runderrookvlees
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies
Runderrookvlees is heerlijk op een boterham. Je kan hem ook lekker ouderwets om een eitje heen rollen dan heb je een heerlijk borrelhapje.
Bewaaradvies
Gerookte vleessoorten moeten binnen 3 á 4 dagen genuttigd worden mits het koel bewaard word in de koelkast.
Menusuggesties
Vleeswaren
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: