GEMARINEERDE LAMSRACK
Speciaal voor op de BBQ!
Lamsrack, ook wel carré d'agneau genoemd, is een heel mals stukje lamsvlees dat gesneden wordt uit het voorste gedeelte van de lamsrug. Het stuk dankt zijn naam aan de vorm van het vlees en de opvallende uitstekende ribben. Het vlees is relatief mager met een fijne structuur en heeft een mooi dekje van vet.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Bereidingsadvies
Meestal wordt het vlees rondom bruin gebakken in ongeveer 2 minuten. Het lekkerste is als de binnenkant van het vlees rosé gekleurd is.
Bewaaradvies
Lamsvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6-12 maanden bewaren.
Menusuggesties
Lekker voor op de BBQ
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Bekijk onze leuke bbq acties!
Veilig betalen: