RUNDERPOULET
Runderpoulet is afkomstig uit de borst en voorschouder van een rund. Omdat de voorkant van een rund minder gespierd is, is de hoeveelheid bindweefsel relatief klein. Dit zorgt ervoor dat het vlees lekker mals is na het sudderen.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.Bereidingsadvies
Runderpoulet is niet snel klaar, reken op een gaartijd van 1,5 à 3 uur. Hoe lang precies, dat is afhankelijk van het vlees, soms is het wat sneller zacht, soms duurt het wat langer.
Bewaaradvies
Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren.
Menusuggesties
Soepvlees
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
INDISCH BUFFET
Vanaf 20 personen te bestellen vanaf 20 personen LET OP!! Minimaal 4 dagen van te voren bestellen.
€ 22,50
per persoon
PROEVERIJ PLATEAU
Vanaf 6 personen te bestellen LET OP!! Minimaal 4 dagen van te voren bestellen
€ 17,95
per persoon
CARPACCIO SCHOTEL
Vanaf 4 personen te bestellen LET OP!! Minimaal 4 dagen van te voren bestellen.