BAVETTE

Bavette wordt verkregen uit de vang of vanglap, aan de onderzijde van het rund. Bavette heeft flink moeten werken, daarom is het iets steviger van structuur en heel smaakvol. De runderbavette is een plat stuk vlees, bevat lange duidelijk zichtbare vezels en heeft een dieprode kleur.

Vanaf
€ 3,29




Veilig betalen:

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Bavette
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 06 51 16 64 85.
Bereidingsadvies

Om en om kort aanbakken dan behouden ze hun malsheid.

Bewaaradvies

Rundvlees kan je maximaal 4 dagen in de koelkast bewaren. In de diepvries kan je het vlees 6 maanden bewaren

Menusuggesties

Bakvlees

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

DOORREGEN VARKENSLAPPEN

Vanaf
€ 1,51

Bekijk & bestel

LEVERWORST

€ 3,95
per stuk

Bekijk & bestel
Bekijk onze leuke bbq acties!

Veilig betalen: